Още не е минал и месец от пускането на втория сезон на Sex Education, а Netflix вече ни зарадваха с новината, че ще има и трети.

Sex Education, Netflix, Джилиан Андерсън и първи поглед към втория сезон на сериала

Джилиан Андерсън се завърща като секс терапевт

Първи поглед към втори сезон на Sex Education

Вторият доразви историята, започнала в първия. Видяхме как Отис (Ейза Бътъфилд) преоткри тялото си, видяхме и нещата, които може да прави с него. На моменти дори прекаляваше, което създаде и известни проблеми с приятелката му Ола (Патриша Алисън). Доста сложно стана и когато Мейв (Ема Маки) се върна обратно в живота му.

Около Ерик (Нкути Гатва) също е интересно, защото от пълен аутсайдер, какъвто беше в първи сезон, сега се оказа с между две момчета - Адам (Конър Свинделс) и Реми (Сами Оутабали).

Новата работа на Джийн (Джилиан Андерсън) в училището на Отис също доведе доста комични ситуации. 

Според Netflix, първият сезон на Sex Education е бил гледан от 40 милиона домакинства за първите четири седмици от пускането си. Така се нарежда и сред най-гледаните сериали на стрийминг платформата, пише Variety.

Sex Education, Netflix и първият трейлър на втори сезон на сериала

Джилиан Андерсън подновява секс обучението

Очакваме го с нетърпение

Разбира се, към момента не знаем какво да очакваме от третия сезон, но от видеото, с което беше обявен, се загатва, че интересното около Ерик и Адам ще продължи. Следвайки традицията, очакванията ни са третият сезон да види бял свят през януари 2021 г.