Netflix - тази дума притежава специална магия не само за зрителите, но и за звездите в Холивуд. Ако искаш да си от първия ешелон там, трябва вече да си имал филм за стрийминг платформата. И ето че още една актриса с леко повехнала слава се сдоби със сериал за Netflix. Рене Зелуегър е неузнаваема, а трейлърът само възбужда любопитството ни още повече.

Снимка 419905

Източник: GettyImages

Според малкото информация, която знаем за сериала What/If, става дума за "приемливи хора, които започват да правят неприемливи неща". Доколкото схващаме от трейлъра пък, ще видим няколко взаимно свързани истории (любимото ни!), които се преплитат заради жената, която дърпа конците им - Ан (героинята на Зелуегър). Тя е богата, секси и умна, и решава да предложи голяма сума пари на една двойка срещу определена услуга. Каква е тя обаче предстои да научим.

Впечатлени сме от визията и формата на актрисата от "Дневниците на Бриджит Джоунс", която на 25 април навършва 50 години. Напук на критиките заради пластичните си операции, се радваме на завръщането на Зелуегър и очакване и другия филм с нейно участие тази година - "Джуди", в който е в ролята на холивудската икона Джуди Гарланд.

What/If е в Netflix от 24 май