Силвестър Сталоун има много критици, които не смятат, че актьорът има особен талант и предпочитат да не гледат филмите му.

Силвестър Сталоун и "Рамбо 5: Последна кръв" - актьорът приключи със снимките на филма

Силвестър Сталоун приключи със снимките на Рамбо

И каква е равносметката на актьора

Ние не сме на това мнение, защото според нас за всеки има място под слънцето и това, което прави Сталоун, също си има аудитория. Фактът, че превърна герои като Роки Балбоа и Джон Рамбо в емблематични за киното е едно от доказателствата.

Снимките на "Рамбо 5: Последна кръв" приключиха преди няколко месеца и вече имахме възможността да видим тийзър, който ни показа, че Рамбо се е отдал на спокоен и уединен живот в ранчо.

Честно казано доста му отива, но смъртта и кръвопролитията отново застават на пътя му. Близо 40 години след като проля първата кръв ("Рамбо: Първа кръв", 1982 г.) смъртоносният войник ще трябва да пролее и последната, защото племенницата му е отвлечена от южноамерикански картел.

С тези престъпници шега не бива, но добре знаем, че с разяреният Джон Рамбо още по-малко. От новия тийзър, който беше пуснат вчера, 20 август, виждаме, че ще има кървава баня.

Спомените за отминалите години ще са неизбежна част от настоящето. От официалния синопсис на филма пък става ясно, че "Рамбо 5: Последна кръв" ще бъде и последният филм от поредицата.

Премиерата на "Рамбо 5: Последна кръв" е на 20 септември