"Полицаите от Чикаго" е един от сериалите, които следим с интерес още от самото му начало. И въпреки че загуби София Буш, сериалът се справя доста добре и без нея. 

"Полицаите от Чикаго" ще се завърнат с шести сезон

"Полицаите от Чикаго" ще се завърнат с шести сезон

Очакват ни нови сезони и на "Пожарникарите от Чикаго" и "Лекарите от Чикаго"

Заслуга за това има и Трейси Спиридакос, която се нагърби със задачата да я замести. В момента по NBC се излъчва шести сезон, но зрителският интерес не е спаднал, което означава, че ще има и седми сезон. Това става ясно и от профила на сериала в Instagram. 

Не е ясно кога ще видим сезон седем, но смятаме, че това ще се случи още тази есен. Очаква се продуцент отново да бъде Дик Уолф, който е и създател на "Полицаите от Чикаго". 

Според TV Series Finale, първият епизод на шести сезон, излъчен на 26 септември 2018 г., е бил гледан от над 7 милиона души в САЩ. След това се забелязва спад в зрителския интерес, но това е така до епизод 15, който е бил гледан от близо 9 милиона души. 

"Безсрамници", Камерън Монаган, Еми Росъм и ще има ли сериалът нов сезон

Дойде ли краят на "Безсрамници"

И какво се случва с Камерън Монаган и Еми Росъм

Той е и най-гледаният епизод от сезона до този момент. Излезлите 16 епизода пък са гледани средно от 7.229 милиона души. Това си е доста добре, а като сравнение ще дадем пети сезон, който е бил гледан средно от 6.396 милиона души.