Кино явно ще можем да гледаме чак през 2021 г., но за сметка на това може да компенсираме с трейлъри и тийзъри от всички заглавия, за които ще трябва да почакаме няколко месеца. Ето един нов трейлър, който най-малкото е много атрактивен чисто визуално.

The Batman, "Дюн" и поредното отлагане на премиерните дати

Нова порция отложени филми

Започна да ни писва

Говорим за дългоочаквания шпионски трилър The 355 с няколко страхотни дами в главните роли. Това са Джесика Частейн, Пенелопе Крус, Лупита Нионг'о, Даян Крюгер и Фан Бинбин. Първите четири са в ролята на тайни агенти от различни национални разузнавателни агенции, които са принудени да работят заедно. Китайката пък е мистериозна жена, която следи всеки техен ход изкъсо.

Никой не очаква чудеса по отношение на оригиналността или липсата на клишета във филма. За сметка на това обаче очакваме филмът на Саймън Кинбърг да компенсира с атрактивни екшън сцени на разнообразни локации - от Мароко и Париж до Шанхай. Както и с блясъка на петте си звезди.

Фан БинБин: Какво стана с арестуваната китайска звезда

Какво стана с арестуваната китайска звезда

Актрисата се завръща

The 355 беше свързан с няколко противоречия. Първоначално вместо немски таен агент (в ролята е Крюгер) трябваше да има френски - Марийон Котияр. Тя обаче се отказа от филма по лични причини. Междувременно пък най-голямата звезда на китайското кино Фан Бинбин беше осъдена за укриване на данъци в родината и участваше в снимките "ограничено".

Премиерата на The 355 по кината би трябвало да бъде на 15 януари 2021 г.