Откъм сериали 2019 г. се очертава да бъде много яка. Достатъчно е да споменем, че другия месец ще започнат "Убивайки Ийв" и Game of Thrones. Очакваме още няколко продукции, които грабват интереса ни, а сред тях е и Peaky Blinders

"Убивайки Ийв", Сандара О, Джоди Комър и  първи трейлър на втори сезон

Първи трейлър на "Убивайки Ийв"

Очертава се страхотен втори сезон на сериала

Сериалът на Стивън Найт ни влезе дълбоко под кожата и с нетърпение очакваме да видим какво ни е подготвил пети сезон. Снимките приключиха в началото на годината, така че има всички предпоставки BBC One да ни ощастливят в идните месеци. 

Както знаем, Том Харди няма да бъде част предстоящия сезон, което си е сериозна загуба, но Стивън Найт, създателят на Peaky Blinders, смята, че това няма да се отрази на сериала. 

В интервю за Radio Times Найт сподели, че загубата на Сам Нийл, който беше в ролята на майор Честър Кембъл в първите два сезона, също е била сериозна, но след него нещата са се развили чудесно. Същото ще стане и без Том Харди. 

Пети сезон ще ни пренесе в 30-те години на миналия век в Бирмингам, където Томи Шелби (Килиън Мърфи) навлиза в политиката. Стивън Найт ни загатва, че около семейство Шелби ще стане напечено, защото ще има много нови истории и интриги за разплитане. 

Peaky Blinders, Стивън Найт и ще има ли сериалът шести сезон

Завръща ли се престъпната банда от Бирмингам

Ще има ли шести сезон на Peaky Blinders и какво се случва с "Табу"

Томи ще се сблъска с набиращия скорост фашизъм, а това ни подсказва, че ще бъде наистина интересно - съдейки по опита му с руснаците и италианците в миналите сезони. Найт подсказва, че най-големият враг на Томи Шелби ще се окаже самият той, защото може да контролира всички останали, но не и себе си. После как да спим спокойно нощем? 

В началото на февруари получихме и първи поглед към Поли в пети сезон, а се надяваме скоро същото да се случи и с останалите герои.