Оригиналният сериал на НВО "Отворени рани" стартира с 1.5 милиона зрители, което е 36% повече от хората, гледали премиерния епизод на "Малките големи лъжи".

Причината двете продукции да бъдат сравнявани са както общият режисьор Жан-Марк Вале, така и сериозната и тежка тематика, с която се захващат.

За разлика от този с Никол Кидман, Рийз Уидърспун и Зои Кравиц, този с Ейми Адамс няма да има втори сезон. А причината е самата тя.

Снимка 370967

Източник: НВО

В "Отворени рани" Адамс играе разследващата журналистка Камил Прийкър, която се връща в родното си градче, за да отрази убийствата на тийнейджърки. Междувременно става ясна собствената й драматична история и склонността й към алкохол и самонараняване. Тематиката се оказва тежка не само за зрителите, но и за екипа на сериала.

Снимка 370969

Източник: НВО

"За разлика от "Малките големи лъжи", в който всички звезди искаха да се върнат, в "Отворени рани" става дума за героиня с тежки проблеми, за тежка материя. Ейми не иска отново да влиза в кожата на героинята си и не мога да я обвинявам за това, прекалено много е да искаме това от една актриса", казва програмният директор на НВО Кейси Блойс. "Нямаме планове за втори сезон."

Снимка 370968

Източник: НВО

Ейми Адамс също споделя за това как й се е отразила ролята на Камил: "По време на снимките страдах от ужасно безсъние, събуждах се с безпокойство. Трябваше да си дам сметка, че това не съм аз, а е Камил. И да реша дали искам да продължа с това или да го оставя."

"Отворени рани" се излъчва всеки понеделник от 21 ч. по НВО