Тази есен "Откраднат живот" се завръща на малкия екран с нов, осми сезон. Името му е "Кръвни връзки" и ще върне обратно в продукцията две от най-обичаните й лица - Алекс Алексиев и Димо Алексиев.

Персонажите, които поставиха началото на историята на сериала, се завръщат за една среща на минало и настояще. Доктор Василев и доктор Генадиев ще преоткрият семейните отношения и със сигурност ще променят ситуацията от последния епизод на предишния сезон.

Минаха три години, откакто двамата лекари не са част от сериала. А сега се завръщат в него с ясни цели. От дълго време актьорите водят разговори за своята повторна поява в продукцията с продуцента Евтим Милошев, но чак сега е дошло точното време за нея.

Наум Шопов, "Откраднат живот: Любовта лекува" и как преминава един ден на снимачната площадка

Един ден на снимачната площадка на "Откраднат живот: Любовта лекува"

Поглед отвътре от Наум Шопов

Освен с двамата стари любимци, "Кръвни връзки" ще ни изненада приятно и с нови лица, които обаче засега се пазят в тайна. А ролята им е ясна - да направят видими някои невидими връзки и да предизвикат лекарите от болницата "Света Анастасия".

Акцентът в новия сезон ще бъдат именно връзките - тези, които са толкова силни и неразрушими, че могат да бъдат по-важни от личния избор. Кръвните връзки в голяма степен контролират нашия живот, дори да не го осъзнаваме на един или друг етап.

"Откраднат живот: Любовта лекува", Наум Шопов и краят на снимките

Приключиха снимките на "Откраднат живот: Любовта лекува"

Наум Шопов се погрижи да ни информира

А "Откраднат живот" ще ни даде конкретни примери как точно се случва това с героите му. В новия сезон отново ще видим препратки към онази 82-а година, когато започва цялата история с двете разменени бебета. А проследяването на различни връзки и последствия ще ни доведе до това, което са персонажите днес.