Netflix нямат никакво намерение да забавят темпото, с което ни заливат с качествени продукции. Доказателствата са много, а поредното идва от филма Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Netflix, Blonde, Мерилин Монро, Ана де Армас и новият филм за иконата на Холивуд

Netflix с филм за Мерилин Монро

Кой ще изиграе иконата на Холивуд

Да, знаем, че заглавието е доста дълго и нетипично за филм, но за това си има добро обяснение. Продукцията ще проследи моменти от живота на един от най-известните серийни убийци в САЩ - Тед Бънди

В ролята на Бънди ще видим Зак Ефрон, който прави рязък завой от сладникавите и лигави образи, които често играе. Важно е да споменем, че Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile ще ни срещне с Тед Бънди и неговата разклетана психика, но всичко ще бъде показано през погледа на дългогодишната му приятелка Елизабет. 

Stranger Things, Netflix и какъв рекорд постави трейлърът на трети сезон

Stranger Things вече започна с рекордите

Интересът към трейлъра на трети сезон е доста сериозен

До последно тя не вярва, че приятелят ѝ е способен на това да убие човек. Филмът ще ни загатне и за феномена, които Тед Бънди предизвиква. Когато е арестуван и делото срещу него тече, нараства броя на жените, които го смятат за все по-привлекателен. 

Новите филми и сериали на Netflix през април

Новите филми и сериали на Netflix през април

Задава се нов месец на хоризонта, а Netflix са ни подготвили много итересни неща за гледане

Да, въпреки че Бънди е съден за убийството на над 30 жени през 70-те години на миналия век. Не сме наясно защо трейлърът в официалния канал на Netflix не е достъпен за нашия регион, но хубавото на интернет е, че винаги можеш да намериш това, което търсиш.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile е в Netflix от месец май