Винаги е хубаво, когато видим българска продукция по кулинарния канал 24Kitchen. В края на миналата година това се случи с Божана Кацарова, а тази ще се случи и с шеф Павел Павлов

Предаването ще се казва "Нещо сладко с Павел Павлов" и ще ни посвети в изкуството на десертите.

Самият Шеф Павел Павлов започва кариерата си в България, след което прави няколко престижни стажа зад граница. Работил е в ресторанти като Solbar и Renaa. Последният може да се похвали, че притежава една звезда Мишлен. 

Снимка 371352

Източник: Facebook / Pavel Pavlov

Към момента той живее и работи в Норвегия, и, забележете, е и единственият български сладкар, член на Норвежкия кулинарен отбор. Павел Павлов е готвил за редица известни личности, сред които кралят на Норвегия, Kiss, Джъстин Бийбър и други. 

"Нещо сладко с Павел Павлов" ще има 20 епизода, в които той ще демонстрира как се приготвят някои от любимите му десерти, подходящи и за начинаещи, и за напреднали.

„Новата балканска кухня с Божана“ зад кадър

„Новата балканска кухня с Божана“ зад кадър

Божана Кацарова за балканската кухня, за разчупването на статуквото и за дълбоката тава, пълна с вкусна храна

Сред тях са торта от сладък картоф с мус от лайм, сладоледени близалки с шоколадова глазура, деконструиран лимонов тарт и други. 

"Нещо сладко с Павел Павлов" започва на 10 септември от 14 ч.