Сигурни сме, че феновете на "Мисията невъзможна" са много, а и ние самите спадаме към тях. В петък, 27 юли, предстои да видим и шестия филм от франчайза, което ни провокира да потърсим любопитни факти около "Мисията невъзможна: Разпад".

Нов трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад"

Нов трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад"

Какво ни очаква

Би било странно да гледаме филм за "Мисията невъзможна", а в образа на Итън Хънт да не бъде Том Круз. Всичко е точно, както казва "поетът" и Круз отново се завръща, но по всичко личи, че ще трябва да се изправи пред една от най-трудните си мисии до момента. Не че останалите не бяха, особено "Мисията невъзможна: Престъпна нация", където отново всичко беше заложено на карта.

Том Круз на 56

На колко години става Том Круз

И още 15 факта за актьора, които и ние не знаехме

Актьорите

Том Круз, за който вече стана въпрос, се завръща, но не всичко по време на снимките на "Мисията невъзможна: Разпад" е вървяло както трябва. През август 2017 г., по време на каскада, Том Круз претърпява фрактура на глезена. Това налага спирането на снимачния процес за около два месеца.

Снимка 370149

Източник: Форум Филм България

Кадрите от злополучната сцена можем да видим в трейлъра, когато Итън Хънт прави голям скок от една сграда към друга.

Хенри Кавил ще бъде голямото попълнение към актьорския състав, а ролята му ще бъде доста по-различна от тази на Супермен. Самият той споделя, че физическата подготовка за ролята му на Супермен не му е помогнала особено за снимките на "Мисията невъзможна: Разпад". Да, той отново изглежда впечатляващо, но според него подготовката му за този филм се е различавала значително. 

Кавил ще влезе в ролята на един от най-добрите убийци на ЦРУ и ще бъде "чукът" на Анджела Басет, която оглавява агенцията. Не е трудно да си го представим в такава роля, дори ни харесва, а трейлърите подсилват нетърпението ни.

Хенри Кавил

Източник: Форум Филм България

Хенри Кавил

Джеръми Ренър пък ще отсъства от този филм заради ангажиментите, които е поел към Marvel и снимките на следващия филм за Отмъстителите, който трябва да видим догодина. 

Алек Болдуин, Винг Реймс и Саймън Пег отново ще бъдат най-верните хора на Итън Хънт. 

Ребека Фъргюсън също ще ни омайва, както правеше това в "Мисията невъзможна: Престъпна нация".

Ребека Фъргюсън и Том Круз

Източник: Форум Филм България

Ребека Фъргюсън и Том Круз

Тя се превръща в първата актриса, която участва в повече от един филм от франчайза, с водеща роля. Друго интересно около нея е, че е била бременна в седмия месец, когато снимките са приключили.

Анджела Басет, Ванеса Кърби и Шон Харис са останалите имена, които правят впечатление. 

Ванеса Кърби ще участва в Hobbs & Shaw - spin-off на „Бързи и яростни“

Ново попълнение във филма с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Дейвид Лийч, а сега и Ванеса Кърби

За режисирането на филма пък отговаря Кристофър МакКуори, нещо, което той направи и за "Мисията невъзможна: Престъпна нация". 

Според IMDb, това ще бъде най-дългият филм от франчайза, а продължителността му ще бъде 2 часа и 27 минути

"Ант-Мен и Осата" - интересни факти около филма

Всичко, което знаем за "Ант-Мен и Осата"

Малко пояснения преди премиерата

Сюжет

И този път нещо ще се обърка и Итън Хънт ще разбере, че ЦРУ е компрометирано. Световният мир отново ще бъде застрашен, а ако искат да го запазят, Итън Хънт и компания отново ще трябва да влязат в надпреварата с времето. Злодеят ще бъде същият от предния филм - Соломон Лейн (Шон Харис), което също се случва за първи път. 

Снимка 370159

Източник: Форум Филм България

Към вече добре познатия екип на Итън Хънт обаче ще се присъединят Аджела Басет, Ванеса Кърби и Хенри Кавил. От трейлърите разбираме, че Супермен и Хънт няма да се разбират много добре, но ще им се наложи да работят в екип, ако искат да спрат Лейн. 

"Мисията невъзможна: Разпад" е по кината от 27 юли