Сигурни сме, че феновете на "Мисията невъзможна" са много, а и ние самите спадаме към тях. В петък, 27 юли, предстои да видим и шестия филм от франчайза, което ни провокира да потърсим любопитни факти около "Мисията невъзможна: Разпад".

Нов трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад"

Нов трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад"

Какво ни очаква

Би било странно да гледаме филм за "Мисията невъзможна", а в образа на Итън Хънт да не бъде Том Круз. Всичко е точно, както казва "поетът" и Круз отново се завръща, но по всичко личи, че ще трябва да се изправи пред една от най-трудните си мисии до момента. Не че останалите не бяха, особено "Мисията невъзможна: Престъпна нация", където отново всичко беше заложено на карта.

Том Круз на 57

Том Круз на 57

15 факта за актьора по случай рождения му ден

Актьорите

Том Круз, за който вече стана въпрос, се завръща, но не всичко по време на снимките на "Мисията невъзможна: Разпад" е вървяло както трябва. През август 2017 г., по време на каскада, Том Круз претърпява фрактура на глезена. Това налага спирането на снимачния процес за около два месеца.

Снимка 370149

Източник: Форум Филм България

Кадрите от злополучната сцена можем да видим в трейлъра, когато Итън Хънт прави голям скок от една сграда към друга.

Хенри Кавил ще бъде голямото попълнение към актьорския състав, а ролята му ще бъде доста по-различна от тази на Супермен. Самият той споделя, че физическата подготовка за ролята му на Супермен не му е помогнала особено за снимките на "Мисията невъзможна: Разпад". Да, той отново изглежда впечатляващо, но според него подготовката му за този филм се е различавала значително. 

Кавил ще влезе в ролята на един от най-добрите убийци на ЦРУ и ще бъде "чукът" на Анджела Басет, която оглавява агенцията. Не е трудно да си го представим в такава роля, дори ни харесва, а трейлърите подсилват нетърпението ни.

Хенри Кавил

Източник: Форум Филм България

Хенри Кавил

Джеръми Ренър пък ще отсъства от този филм заради ангажиментите, които е поел към Marvel и снимките на следващия филм за Отмъстителите, който трябва да видим догодина. 

Алек Болдуин, Винг Реймс и Саймън Пег отново ще бъдат най-верните хора на Итън Хънт. 

Ребека Фъргюсън също ще ни омайва, както правеше това в "Мисията невъзможна: Престъпна нация".

Ребека Фъргюсън и Том Круз

Източник: Форум Филм България

Ребека Фъргюсън и Том Круз

Тя се превръща в първата актриса, която участва в повече от един филм от франчайза, с водеща роля. Друго интересно около нея е, че е била бременна в седмия месец, когато снимките са приключили.

Анджела Басет, Ванеса Кърби и Шон Харис са останалите имена, които правят впечатление. 

Ванеса Кърби ще участва в Hobbs & Shaw - spin-off на „Бързи и яростни“

Ново попълнение във филма с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Дейвид Лийч, а сега и Ванеса Кърби

За режисирането на филма пък отговаря Кристофър МакКуори, нещо, което той направи и за "Мисията невъзможна: Престъпна нация". 

Според IMDb, това ще бъде най-дългият филм от франчайза, а продължителността му ще бъде 2 часа и 27 минути

"Ант-Мен и Осата" - интересни факти около филма

Всичко, което знаем за "Ант-Мен и Осата"

Малко пояснения преди премиерата

Сюжет

И този път нещо ще се обърка и Итън Хънт ще разбере, че ЦРУ е компрометирано. Световният мир отново ще бъде застрашен, а ако искат да го запазят, Итън Хънт и компания отново ще трябва да влязат в надпреварата с времето. Злодеят ще бъде същият от предния филм - Соломон Лейн (Шон Харис), което също се случва за първи път. 

Снимка 370159

Източник: Форум Филм България

Към вече добре познатия екип на Итън Хънт обаче ще се присъединят Аджела Басет, Ванеса Кърби и Хенри Кавил. От трейлърите разбираме, че Супермен и Хънт няма да се разбират много добре, но ще им се наложи да работят в екип, ако искат да спрат Лейн. 

"Мисията невъзможна: Разпад" е по кината от 27 юли