Първоначално Fox решиха, че три сезона са достатъчни и обявиха, че нямат намерение да правят повече. През юни обаче "Луцифер" получи нов шанс да радва феновете. 

Netflix спаси "Луцифер"

Netflix спаси "Луцифер"

Ще гледаме Том Елис поне още един сезон

Зарадвахме се много от тази новина, а Том Елис сега ни хвърли още стръв, на която кълвем безотказно. Пред публиката на Ace Comic Con актьорът, който влиза в ролята на Сатаната, даде малко пикантни подробности около подготвяния нов сезон. 

Елис пояснява, че в първите три сезона той и екипът на сериала не са имали пълната свобода да снимат каквото си поискат. Като пример дава, че не са можели да показват сцени, в които се виждат голите задни части на актьора. Причината е, че такива кадри не могат да бъдат излъчвани по телевизията.

Тук идва малката пробойна в новия "Луцифер", наричаме го нов, защото със сигурност продукцията ще се различава визуално и концептуално от познатото до този момент.

Luke Cage, Mervel и Netflix - защо спират сериала

Още един сериал със супергерой приключи

Лоша новина за почитателите на комикси и филмите и сериалите по тях

Та, тази пробойна е, че в четвъртия сезон ще има доста сцени, които показват голите задни части на Луцифер. 

Да, добра новина за фенките на Том Елис и сериала. За мъжката част пък остава надеждата, че няма да лъсне само дупето на Луцифер.

"Оранжевото е новото черно" приключва със седми сезон през 2019 г.

Дойде ли краят на "Оранжевото е новото черно"

Сериалът на Netflix ще има седми сезон, но...

Все още не е ясно кога ще видим четвъртия сезон, но се очаква това да стане през 2019 г. Той ще бъде и чувствително по-кратък - едва 10 епизода.