"Луцифер" е от сериалите, които могат да се похвалят не само с бройката на феновете си, но и с доста голям късмет. След като беше първоначално прекратен, Netflix решиха, че има още хляб в дявола и му дадоха още живот.

"Луцифер", Netflix и трейлър на втората част от пети сезон на сериала

Бог се оттегля и Дяволът ще властва

Трейлър на втората част от пети сезон на "Луцифер"

Дори повече, отколкото се надявахме. В крайна сметка всичко ще приключи след сезон шест. Пети беше разделен на две части заради пандемията и всички усложнения, които тя причини. Но с шести няма такива изгледи.

Няма да се наложи и да чакаме кой знае колко дълго, за да го видим. В специален тийзър (защото Netflix така обичат) беше обявено, че шестият и последен сезон ще бъде пуснат в стрийминг платформата на 10 септември.

Тийзърът ни показва моменти от предходните сезони, като завършва с кадри от шести, от които виждаме как Луцифер е спрян от патрулиращ полицай. Казаното от него, че това е последната му вечер в Лос Анджелис, определено се явява като началото на края за сериала.

Видеото беше показано на Comic-Con@Home, където Том Елис обеща на феновете, че последният сезон ще им донесе много изненади.