Още помним какво вълнение предизвика у нас новината, че "Космически забивки 2" ще тръгне по кината през 2021 г. Има много време, но самият факт, че продължението на този любим филм ще го бъде, си е повод за радост.

"Космически забивки 2", Леброн Джеймс и кога ще видим филма по кината

"Космически забивки 2" с премиерна дата

Ще успее ли Леброн Джеймс да замести Майкъл Джордан

Това, което знаем към момента, е, че Леброн Джеймс ще влезе в главната роля, взимайки я от Майкъл Джордан. Терънс Нанс ще режисира, а Райън Куглър ще продуцира, като дори се появиха информации, че се е заел с корекции и по сценария.

Снимките трябва да започнат това лято, което е добре за Краля, защото ЛА Лейкърс не се класираха за плейофите и ще има много време. Той обаче няма да се посвети изцяло на снимките.

Според Business Insider, Леброн е поискал там, където ще бъде заснет филмът, да бъде изградено специално баскетболно игрище, на което да си тренира по всяко време. Същото нещо направи и Джордан, докато снимаше първия филм.

Това звучи супер, но привличането на други звезди от NBA за участие в "Космически забивки 2" не върви по план.

Според The Hollywood Reporter, Warner Bros. са ударили на камък в опитите си да привлекат Стеф Къри, Джеймс Хадрън и Кевин Дюрант. Причината при първите двама е, че Къри има подписан договор с Under Armour, докато Хардън с adidas.

Проблемът е, че "Космически забивки 2" е пряко обвързан с Nike, което и създава голямата пречка.

При Дюрант не става дума за спонсорски договори, а за натоварен график, защото баскетболистът на Голдън Стейт Уориърс планира това лято да заснеме сериал - Swagger, фокусиран върху живота му.

Гръцкото божество Янис Адетокумбо също няма да вземе участие във филма. Звездата на Милуоки Бъкс категорично е отказал да се лиши от две седмици тренировки и време със семейството си. Пред ESPN Янис заяви, че никога не е искал да влиза в Холивуд, защото цялата драма около филмите според него е излишна.

Леброн Джеймс, ЛА Лейкърс, плейофите и падението на Краля

Падението на Леброн Джеймс

Това ли беше краят за Краля

И това не са никак добри новини нито за Леброн Джеймс, нито за феновете на "Космически забивки". За щастие в NBA има и други звезди, които също могат перфектно да паснат на концепцията на филма. В ума ни веднага изниква Ръсел Уестбруук, но ще видим какво ще се случи.