Февруари чука на врата и е добре да знаем какво ще ни предложи. Е, за времето знаем, че е променливо, но филмите са друга бира. Затова нека видим някои от интересните заглавия, които ще дебютират по Netflix през месеца на любовта. 

Coach Snoop

Мини сериал от осем епизода. Главно действащо лице е рапърът Снууп Дог, който ще трябва да бъде представен в по-различна светлина - като треньор на отбор по американски футбол, съставен от тийнейджъри, състезаващ се в Snoop Youth Football League.   

Премиерата на Coach Snoop е на 2 февруари.

When We First Met

Романтична комедия с участието на Александра Дадарио и Адам Дивайн. Филмът предлага доза романтика, вълшебна фотокабина, която има силите на машина на времето, и много смях. 

Excited for you guys to see this! February 9th on Netflix. @andybovine @shelleyhennig @kingbach @robbieamell @arisandel

Публикация, споделена от alexandra daddario (@alexandradaddario) на

Премиерата на When We First Met е на 9 февруари.

The Ritual

Трилър, способен да ни остави без дъх, в който ще проследим екскурзията на четирима приятели в шведската пустош. Проблемът е, че не е сигурно дали някога ще се върнат. В главните роли са Робърт Джеймс-Колиър, Рейф Спол, Аршър Али и Сам Траутън. Филмът е по едноименния роман на Адам Невил, който излезе през 2011 г. 

Премиерата на The Ritual е на 9 февруари. 

Други заглавия, които ще се появят през февруари и могат да грабнат вниманието ни са Love Per Square Foot (14 февруари), Lincoln (21 февруари), Forgotten (21 февруари) и Mute (23 февруари).