В първия епизод на Hell's Kitchen за тази седмица ще станем свидетели на неочаквани обрати. В основата им са конфликти в двата отбора, като при мъжете ситуацията ще ескалира.

В червения отбор ще осъзнаят не по най-приятния начин, че пътят към ада е постлан с добри намерения, а само един участник е достатъчен, за да настъпи истински хаос в кухнята.

Снимка 410351

Източник: OTDO Consult

В синия отбор ситуацията е още по-напечена - след провала при последната вечерна резервация. Напрежението се повдига и заради урока по концентрация, който шеф Виктор Ангелов е подготвил на участниците. За да бъде той наистина запомнящ се, в задачата се включват и нестинари.

Днешното дневно предизвикателство ще постави под въпрос и най-елементарните кулинарни умения на участниците, като най-много отново ще успее да се открои Петко и неговият майсторлък на скарата. Един от всички ще стане най-добрият барбекюрист, спечелилите ще празнуват, а на загубилите ще им бъде доста люто и тежко.

Снимка 410352

Източник: OTDO Consult

Червеният отбор ще изпита немалко затруднения с поръчките, но при мъжете ще се стигне до истинско военно положение. Едно предателство пък ще окичи нов участник с титлата "нов фаворит" на шеф Виктор Ангелов. Друг пък така ще го вбеси, че ще се окаже изненадващо сред номинираните и ще получи добър урок, който ще помни цял живот.