Тази вечер в Hell's Kitchen ще видим едно по-различно и доста интересно дневно предизвикателство. Акцентът на задачата ще са калориите, а двамата отбора ще имат звезден помощник - боксьорът Тервел Пулев.

Готвенето ще се превърне и в чиста математика. Победителите ще получат така необходимото им време, а победените ще разберат до какво води комбинацията между здрави бели дробове и липса на късмет.

Снимка 419994

Източник: OTDO Consult

Вечерната резервация ще бъде не по-малко интересна, и то най-вече заради гостите в ресторанта на Hell's Kitchen. Двамата отбора ще бъдат провокирани да готвят и бързо, и качество, за да спечелят одобрението и да напълнят стомасите на младите български надежди по хокей. Викове "Гладни сме" и втора вечерна резервация с новото фюжън меню на шеф Виктор Ангелов ще изпоти доста участниците.

Снимка 419995

Източник: OTDO Consult

Най-напрегнато обаче ще е за трите номинирани дами - Ралица, Чилева и Татяна. Те ще се стараят двойно, но довечера ще разберем дали това ще е достатъчно. Ще разберем и дали няма да има и четвърти номиниран след поредната доза грешки в кухнята и гняв от шеф Виктор Ангелов.