Тази вечер напрежението в Кухнята на Ада ще дойде в повече на участниците. Една от причините за това е предизвикателството, което ще им отправи шеф Виктор Ангелов - да пренебрегнат егото си и да работят като един, демонстрирайки най-доброто от своите кулинарни умения. А големият въпрос е - мъжете или жените?

Кулинарната битка ще е не по-малко зрелищна от словесната. Двата отбора отново ще научат по трудния начин, че всеки може да е самостоятелен играч, но трябва да може да бъде и отборен. 

Снимка 415949

Източник: OTDO Consult

Шеф Виктор Ангелов ще остане доста впечатлен от една от поднесените му чинии, а друга сериозно ще го разочарова. Един от участниците ще влезе в ролята на изкупителна жертва, отново няма да се мине без хитри номера, но, в крайна сметка, един от отборите ще успее да постигне съвършенство.

Вечерната резервация както винаги ще нажежи до червено обстановката в кухнята на Hell's Kitchen, защото няма да липсват и специални поръчки. Победителите ще се наградят с истинска балканска скара, а на победените никак няма да им е забавно.

Снимка 415948

Източник: OTDO Consult

Вчера Светлана, Петко и Цветелин бяха безпрецедентно номинирани, а тази вечер още един участник ще разбере, че ще трябва да се бори за оставане в Hell's Kitchen.