Тази вечер в Hell's Kitchen шеф Виктор Ангелов за пореден път ще постава пред сериозно изпитание базовите кулинарни умения на участниците в предаването. Този път задачата ще е свързана с традиционно и много обичано ястие, направата на което на пръв поглед изглежда фасулска работа, но ще се окаже, че въобще не е така.

Кой отбор ще спечели това съревнование, ще разберем довечера. Едно е ясно - победените ще понесат сурово наказание, а конкурентите им отново ще са щедро възнаградени.

По време на вечерната резервация кухнята на Hell's Kitchen ще се превърне в истинско бойно поле. Освен кулинарни, участниците от двата отбора ще трябва да покажат и лидерски умения. А това ще се окаже прекалено сложна задача за тях.

Светлана

Източник: OTDO Consult

Светлана

Готвачите ще се огънат под огромното напрежение и отново ще им е необходимо ръководство по самообладание и нагледен урок какъв трябва да бъде победителят в този сезон на кулинарното шоу. 

Изпаднал в безизходица, един от участниците ще поиска помощ от най-големия си враг, а друг съвсем ще забрави границите на добрия тон и арогантното му поведение никак няма да се хареса на шеф Виктор Ангелов. Липсата на увереност в собствените им умения ще изиграе лоша шега на много от готвачите.

Освен кой в каква роля ще влезе и кой отбор ще излезе победител, довечера в Hell's Kitchen ще разберем и кой ще се изправи срещу Светлана в двубоя за оставане тази седмица.