Тази вечер в Hell's Kitchen ще станем свидетели на едно по-различно предизвикателство - сутрешно, а не дневно. Отборният дух на играчите за пореден път ще бъде поставен под сериозно изпитание и някои ще се огънат под напрежението.

А задачата е на пръв поглед проста - приготвяне на закуска. Участниците в Кухнята на Ада обаче ще успеят да я превърнат в извънредно положение. Дали ще се наложи намесата на пожарникари, ще разберем в епизода довечера.

Снимка 418479

Източник: OTDO Consult

В оспорваното състезания сини и червени ще покажат завидна скорост и отборен дух, но това не е гаранция, че шеф Виктор Ангелов ще е доволен от крайния резултат.

Снимка 418482

Източник: OTDO Consult

Наградата за победители ще ги накара да се усмихват дълго, защото ще се запознаят отблизо с изкуството на карикатурата. А на победените сериозно ще им залюти.

Снимка 418481

Източник: OTDO Consult

Вечерната резервация ще премине не по-малко напрегнато от дневното предизвикателство. Нервите на шеф Виктор Ангелов отново ще са опънати до краен предел. Един от готвачите ще успее да спечели одобрението му, а друг ще си навлече сериозни критики.

Снимка 418480

Източник: OTDO Consult

Стартерите и гарнитурите пак ще се окажат висока летва пред участниците, но ще чуем и мъжка дума, че резервацията ще бъде успешна. Всеки ще се сблъска с различни трудности в процеса на приготвяне на ястията, а един от готвачите ще се сдобие и с "бавачка".

Довечера ще разберем и дали шестимата готвачи, които изгубиха своите куртки в предишния епизод, днес ще успеят да променят ситуацията към добро. Ще видим и дали шеф Виктор Ангелов ще бъде благосклонен към участниците или няма да се размине без номинация.