Като хора, които подкрепят българското кино, няма как да не се радваме всеки път, когато научим за нов филм, който се снима.

"В кръг", Стефан Командарев и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "В кръг" на Стефан Командарев

България през очите на шестима полицаи и един режисьор

Сега разбрахме, че Виктор Божинов - режисьорът на "Възвишение", режисирал също така "Връзки" и "Под прикритие", се е захванал с нещо много интересно.

"Голата истина за група Жигули" е филм, който разказва за измислена българска рок група, която през 80-те години на миналия век е била на върха на славата. Но типично по български, точно тогава се и разпада.

След като минават много години, хората тотално са забравили и за групата, и за членовете ѝ, които пък са се изпокарали - пак по български.

Снимка 491584

Източник: Facebook / Jiguli.Movie

Едно телефонно обаждане обаче ще ги накара да загърбят старите вражди (или поне ще се опитат) и отново да се съберат. Звучи като да пада доста смях, а един поглед към актьорския състав направо ни го гарантира.

Михаил Билалов ще бъде Фори, Филип Аврамов ще бъде Васо, Димитър Рачков ще е известен като Киша, Герасим Георгиев - Геро пък като Пухи. Неизменна част от бандата са и Лилия Маравиля - като Дарин Дардо, и Ирини Жамбонас - като Соня.

HBO GO, "Диви и щастливи", "Котка в стената" и добавянето на два нови български филма

Как да гледаме "Диви и щастливи" у дома

Заедно с "Котка в стената"

Колкото и да ни е интересно, ще трябва да се заредим с търпение, защото премиерата на "Голата истина за група Жигули" е предвидена за 2021 г.