С нетърпение очакваме да дойде април. Не само заради пролетта, но и заради последния сезон на Game of Thrones

Game of Thrones 8, HBO и колко дълги ще бъдат епизодите от последния сезон

Какво знаем за продължителността на Game of Thrones

Нищо не е официално потвърдено, но информация не липсва

Нетърпението е голямо и за сериала, който ще проследи предисторията. Към този момент официално заглавие няма, но Джордж Р.Р Мартин се изпусна как би искал да се казва сериалът. Той обаче веднага беше скастрен от HBO и така си останахме без официално заглавие. 

The Long Night, Джордж Р.Р. Мартин и HBO - какво се случва със заглавието на сериала за предисторията на Game of Thrones

Защо HBO се скара на Джордж Р.Р. Мартин

Шшшт!

Вече знаем обаче кога ще започнат снимките. Програмният директор на HBO Кейси Блойс обяви в интерю за Entertainment Weekly, че в началото на това лято снимачният процес ще започне. Ако този срок бъде спазен, ще видим първия сезон през 2020 г. или 2021 г. 

Една от главните роли е поверена на Наоми Уотс ("Кинг Конг"), като за героинята ѝ се знае само, че е харизматична личност, която крие тъмна тайна. Ясен е и пълният актьорски състав, но там намираме имена, които са далеч от известни. 

Новости около предисторията на Game of Thrones

Всичко (което знаем) за предисторията на Game of Thrones

Кой се присъединява към Наоми Уотс

Е, такива бяха Емилия Кларк, Кит Харингтън и компания, но един сериал може да промени всичко. Предисторията ще ни върне няколко хиляди години преди познатото дейсвтие в Game of Thrones. По това време го няма Кралския чертог, нито Железния трон, а Вестерос е много различно място. 

Game of Thrones 8, HBO - премиерна дата и нов тийзър на сериала

Ясна е премиерната дата на Game of Thrones

Зимата идва на...

Може би най-интересното е, че сериалът трябва да даде отговор на въпроса откъде идват белите бродници.