Феновете на Game of Thrones чакат ужасно много време, за да разберат каква ще е развръзката на сериала и какво ще сполети останалите живи герои.

Новости около предисторията на Game of Thrones

Всичко (което знаем) за предисторията на Game of Thrones

Кой се присъединява към Наоми Уотс

Това ще стане ясно в осмия и последен сезон. До този момент знаехме само, че ще го видим през април. На час по лъжичка, за да ни е интересно, получаваме от HBO и премиерната дата. 

Тя беше оповестена преди няколко часа с нов тийзър. В него виждаме как Джон Сноу, Аря и Санса Старк са в подземието на Зимен хребет. Чуваме гласа на Кейтлин Старк и равносметката ѝ за ужасните събития, сполетели семейството ѝ.

Това много ни озадачава, защото доколкото знаем, тя е мъртва, но в Game of Thrones нищо не се знае. От думите на Джон не става ясно и дали той и сестрите му са разбрали кои са истинските му родители. 

Напрежението може да се среже с нож, а още по-интересно става, когато тримата достигат до три статуи - техни статуи. Това ги изненадва много, даже ги плаши, защото не би следвало да има подобно нещо там. 

Game of Thrones 8, HBO и първи поглед към сериала

Първи поглед към Game of Thrones 8

Само една война има значение. И тя е тук

Тийзърът завършва с това как студ и лед започват да сковават коридорите на подземието. А, да не забравим да кажем и премиерната дата - 14 април