Епизод 3 от осмия и последен сезон на Game of Thrones ни поднесе напрегната битка, в която много герои загубиха живота си.

Game of Thrones, битката при Зимен хребет и кой умря в епизод 3

Кой умря в битката при Зимен хребет

Преброяваме жертвите (и има спойлери)

Вече направихме равносметка за това кои по-значими герои умряха в битката за Зимен хребет, но повечето фенове са измъчвани от въпроса какво се случи с драконите на Денерис. Ако обаче все още не сте имали възможността да изгледате епизода, е по-добре да не четете следващите редове.

Знаем, че Визерион е мъртъв, защото с Нощния крал умряха и всички възкресени от него мъртъвци. Най-големият от драконите на Денерис - Дрогон, е жив, въпреки че беше "налазен" от бели бродници.

Съдбата на Регал обаче остана неясна, защото при схватка с дракона на Нощния крал той пострада и не го видяхме повече до края на епизода. Това, разбира се, породи съмнението, че се е случило най-лошото и майката на драконите е останала само с един жив дракон.

Емилия Кларк, Game of Thrones и какво мисли актрисата за инцеста в сериала

Какво мисли Емилия Кларк за инцеста в Game of Thrones

Ще има ли сватба

От краткия тийзър за епизод 4 обаче разбираме, че Регал е добре, защото за много кратък момент забелязваме присъствието му. Не е ясно обаче в какво състояние се намира. Отговорът на този въпрос ще разберем още утре.

Game of Thrones 8 и тийзър на епизод 4

Тийзър на четвърти епизод на Game of Thrones

Какво ни очаква