От доста време интернет пространството бълбука от информации около подготвяния солов филм за Черната вдовица, изиграна от Скарлет Йохансон. Имаше и слухове, че от Marvel са разгледали над 70 кандидатури, за да изберат точният човек за режисьорското място. 

Скарлет Йохансон и ролята й на транссексуален мъж

Какво реши за ролята на транссексуален мъж Скарлет Йохансон

Да или не?

Е, явно вече са го намерили, защото според The Hollywood Reporter столчето на режисьора вече е заето от Кейт Шортланд ("Лоре", 2012 г., "Berlin Syndrome", 2017 г.). 

За първи път видяхме героинята на Скарлет Йохансон в "Железният човек 2" (2010 г.), където беше внедрена като секретарка на Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър). Но Наташа Романоф бързо се превърна в един от любимите персонажи на феновете на киновселената на Marvel (MCU). 

Ще видим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Ще видим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Но не в ролята на Човекът паяк

Все още няма информация около сюжета, но знаем, че действията ще се развиват след тези в "Отмъстителите" (2012 г.). Филмът за Черната вдовица ще бъде вторият на Marvel, фокусиран изцяло върху жена супергерой. Първият ще видим през март 2019 г., когато по кината тръгва Captain Marvel с Бри Ларсън в главната роля