Нямаме думи, с които да опишем колко се вълнуваме от Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби и Ейза Гонзалез

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в Hobbs & Shaw - spin-off на "Бързи и яростни"

Първи поглед към Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Скалата обещава, че ще бъде интересно, а ние му вярваме

Последното раздвижване около spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни" е, че си има официално заглавие - Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw. До този момент следим абсолютно всичко, което се случва около филма, и ще продължаваме да го правим, защото ни се струва обещаващо. 

Идрис Елба в Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Идрис Елба тръгва по петите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Вече знаем как ще изглежда непобедимият злодей

Поредният кадър от снимачната площадка ни оставя със затаен дъх пред физиката и излъчването на Скалата. Вече сериозно се чудим дали наистина е човек. 

Под поста той ни разяснява, че се намира на свещена самоанска земя, напоена с кръвта на предците му. Джонсън пише, че е чакал за този филм през целия си живот и ни обещава, че ще бъде невероятен. 

Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм - първи поглед към Ванеса Кърби в spin-off на "Бързи и яростни"

Какви ги вършат Дуейн Джонсън и Ванеса Кърби заедно

Последното парче от пъзела си дойде на мястото

Малко сме изненадани от характера на снимката, защото не е в стила на "Бързи и яростни", но неведнъж Дуейн Джонсън е казвал, че иска не просто да играе играта, а да промени начина, по който тя се играе. Много интересни са и хаштаговете, които е използвал.

Ейза Гонзалес и Hobbs & Shaw - първи поглед към актрисата във филма

Колко секси е Ейза Гонзалес в компанията на Дуейн Джонсън

Нещата около Hobbs & Shaw стават все по-обещаващи

Там откриваме #London, #Russia, #Chernobyl и #SAMOA. Лондон е ясно защо - там протекоха по-голяма част от снимките на Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, но връзката с Русия и Чернобил тотално ни обърква. Остава загадка какво ни е приготвил Скалата, но сме нащрек, защото е обещал още новини. Филмът трябва да тръгне по кината на 2 август.