Много се говори за Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, защото Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм се отцепиха от "Бързи и яростни", за да създадат нещо ново, което според тях ще бъде още по-добро. 

Ще има анимационен сериал по "Бързи и яростни"

Ще има анимационен сериал по "Бързи и яростни"

Нещо интересно за феновете на поредицата

Имаме обаче новина за всички фенове на франчайза и тя идва от Вин Дизел и Мишел Родригез. Актьорът публикува кратко видео, в което заедно с Родригез изразяват подкрепата си към хората във Венецуела. 

Под поста обаче Вин Дизел написа, че следващия месец в Лондон ще започнат снимките деветия филм от франчайза на "Бързи и яростни", който се очаква да тръгне по кината през 2020 г.  

Към момента няма информация около сюжета. Сигурно е, че Вин Дизел и Мишел Родригез ще влязат в ролите си на Доминик Торето и Лети. Не е сигурно обаче дали останалите стари познайници ще са замесени. 

Ейза Гонзалес и Hobbs & Shaw - първи поглед към актрисата във филма

Колко секси е Ейза Гонзалес в компанията на Дуейн Джонсън

Нещата около Hobbs & Shaw стават все по-обещаващи

Най-мъглива е ситуацията около Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм, които, както вече сме споменавали много пъти, си правят собствен филм от франчайза. Това разгневи доста от актьорите от "Бързи и яростни", ето защо е малко вероятно да ги видим в следващия филм.