Вече няколко пъти е ставало дума за това колко обнадеждени сме от Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, Дуейн Джонсън и нова снимка от филма

Какво ни готви Дуейн Джонсън в Hobbs & Shaw

Физиката на Скалата не е за коментиране, а изненадите около филма предстоят

Главните действащи лица ще бъдат Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби, Ейза Гонзалез и Роман Рейнс. Свят ни се зави, честно. Филмът ще тръгне по кината в началото на август, а според слуховете тази неделя, 3 февруари, по време на Супербоул 2019 ще видим и първия тийзър. 

В Instagram обаче Скалата се видя принуден да отговори на феновете защо вместо Роман Рейнс, ролята на негов брат не е била поверена на Джейсън Момоа, защото той също има хавайски корени. Джонсън написа, че се е опитал да направи възможно Момоа да изиграе ролята на негов брат, но не се е получило - заради натоварения график на Аквамен

Дуейн Джонсън обаче обещава, че в следващия филм за агент Хобс (Джонсън) със сигурност ще видим Джейсън Момоа, пише Digital Spy. Силно се надяваме това да се случи, защото тези двамата рамо до рамо могат да разбият бокс офиса. 

Междувременно няма как да не спрем поглед и върху поредната снимка от снимачната площадка на Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, на която виждаме Хобс и братята му.  

 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, Дуейн Джонсън, Роман Рейнс и нови снимки от филма

Кой се присъединява към Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Подготвяният spin-off на "Бързи и яростни" изглежда все по-впечатляващо