Първият епизод на Game of Thrones 8 е вече в историята, а ние сме се настроили за втория, който ще бъде излъчен само след няколко дни.

Актьорите, които отказаха роли в Game of Thrones

Актьорите, които отказаха роли в Game of Thrones

Кой пропусна шанса да е в най-великия сериал на планетата

От пилотния епизод на сезона разбрахме доста неща, но едно от най-интригуващите беше каква е съдбата на героя на Ед Шийрън в сериала. В седми сезон изпълнителят имаше съвсем малка роля на войник от армията на Ланистър. Сцената с него беше в гората, когато Ария беше поела към Зимен хребет, но се натъкна на лагеруваща група войници и реши да поостане малко с тях.

Кит Харингтън, Game of Thrones 8 и защо актьорът напсува критиците

Защо Кит Харингтън напсува критиците

Джон Сноу може да бъде и лош

Точно там беше и Еди, героят на Ед Шийрън. Предупреждаваме, че в следващите няколко реда ще говорим за сцена от първия епизод на Game of Thrones 8, така че, ако някой все още не е го е гледал и не иска да получава каквито и да било спойлери, е по-добре да спре с четенето.

Нощта е тъмна и пълна със спойлери, така че започваме направо. В една от сцените намираме Брон в бардак, че къде другаде да отиде. Платената му компания от три жени обаче живо обсъжда слуховете, които се носят за драконите на Денерис.

Game of Thrones, HBO и какъв рекорд постави първият епизод

Рекордът, който първият епизод на Game of Thrones 8 постави

Отговорът е повече от ясен... много

Тогава едната от тях казва, че Еди, който пък на всичкото отгоре е и рижав, го е сполетяло нещо ужасно. При нападението на Денерис, дотраките и драконите над нищо подозиращата армия на Ланистър, половината лице на Еди е било обгорено и клепачите му са липсвали.

Снимка 418893

Източник: Instagram / teddysphotos

Шийрън пък прояви чувство за хумор. В Instagram той благодари на Game of Thrones и написа, че винаги е знаел, че е от хората, които въпреки всичко оцеляват. Това е малко спорно, защото след тези рани е трудно да се каже дали човек може да оцелее.