Ако днес трябва да определим кой е най-добрият футболист на терена в момента, бихме се затруднили. Причината - съревнованието между Лео Меси и Кристиано Роналдо все още не може да определи кой от двамата е по-добър. Ние лично се и съмняваме, че това някога ще се случи.

What's My Name: Muhammad Ali, HBO и трейлър на документалния филм за Мохамед Али

Тук съм, за да завладея безсмъртието

Мохамед Али е най-великият, а документалният филм за него ще го затвърди

Историята също помни много велики футболисти. Един от тях е Диего Армандо Марадона, който с изявите си на терена е заслужил мястото си сред най-добрите, играли тази велика игра.

За Марадона се знае доста, но не и всичко. Ето защо HBO са решили да се разровят из непоказвани до този момент кадри, които надхвърлят 500 часа, и да ги съберат в документалния филм "Диего Марадона"

Филмът ще се концентрира върху периода 1984-1992 г., когато Марадона се състезаваше за отбора на италианския Наполи. Официалният синопсис пък ни дава да разберем, че аржентинецът е бил благословен, когато е на терена и играе, и прокълнат - извън него. 

Тук до голяма степен се визират проблемите на Диего Марадона с наркотиците, които достигат своя пик именно докато играе италианската Сериа А. 

"Лед върху огън", HBO, Леонардо ди Каприо и какво ще видим в документалния филм

"Лед върху огън" и как да спрем климатичните промени

Документалният филм на Леонардо ди Каприо има за цел да промени начина ни на мислене

"Диего Марадона" вече беше пуснат във Великобритания, а през септември ще се завърти в избрани кина в САЩ. Очакваме го в HBO през октомври.