Продуцентите на поредната част на приключенията агент 007 и самия Даниел Крейг, който обичайно ще влезе в ролята на агента, обявиха вчера, че Дани Бойл вече не е ангажиран като режисьор на филма, който трябва да излезе през 2019 г. Като причина те посочват "творчески различия".

Снимка 374403

Източник: Туитър

През март тази година режисьорът на "Трейнспотинг" и "Беднякът милионер" сам се похвали, че е ангажиран с новия филм за Джеймс Бонд. Той е дългогодишен фен на агент 007, а най-близкият му сблъсък с героя беше при откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., когато режисира появата на Крейг като Бонд на церемонията.

Идрис Елба ли ще бъде новият Джеймс Бонд

Това ли е новият Джеймс Бонд

Елба, Идрис Елба и един туит подпалиха спекулациите

Вълненията около предстоящия Бонд не стихват - предполага се, че това ще е последния филм за шпионина, в който главната роля ще е поверена на Даниел Крейг. А сега не е ясно и кой ще застане на режисьорския стол след оттеглянето на Бойл.

Едно обаче е ясно - който и да е той, трябва да се справи бързо със задачата, защото Bond 25, каквото е работното заглавие на филма, чиито снимки не са започнали още, трябва да излезе през ноември 2019 г.

Пиърс Броснан за последните филми за Джеймс Бонд

Пиърс Броснан за последните филми за Джеймс Бонд

Какво не му допада на стария 007