Netflix може и да са притеснени от задаващата се конкуренция в лицето на Dinsey+ и Apple TV+, но ако продължават да радват абонатите си с качествени продукции, тя едва ли ще проблем.

The I-Land, Netflix и най-неуспешният сериал на стрийминг платформата

Най-слабият сериал на Netflix

The I-Land определено не се приема добре

Естествено, има и изключения - каквото според мнозина е сериалът The I-Land. Затова пък положението с Criminal, който също е в Netflix от септември, е точно на обратния полюс - критиците го обожават.

Стига се дотам, че някои го определят като най-добрия криминален сериал на годината и сигурен претендент за наградите Еми през 2020 г., пише Stuff.

Причината за еуфорията е, че Criminal показва нов път, по който такъв тип продукции могат да вървят. Сериалът е от 12 епизода - малко повече, отколкото сме свикнали за Netflix, във всеки от които се разследва различен криминален случай. Действието пък се развива в четири страни - Великобритания, Франция, Испания и Германия.

Първи трейлър на сериала Criminal на Netflix с Дейвид Тенант и Хейли Атуел

Крими сериалът, който ще промени телевизията

Амбициозна копродукция на четири държави

Това, което хората намират за магнетично в Criminal, е, че разследва убийства, без в нито един момент да се впусне типичното преследване с коли или престрелки.

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Месецът на тиквата ще бъде запомнящ се

Основно действието се развива в полицейските участъци, където играта на котка и мишка между полиция и заподозрени нагнетява обстановката.