През последните години Marvel определено много ни разглезиха, защото всяка година гледаме поне по един супергеройски филм. Разбира се, 2020 г. прави изключение, но...

Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars, Marvel и всички нови филми и сериали, които обявиха

Marvel обявиха един куп нови сериали

Пълна лудница...

С обявяването на един куп нови сериали, които ще завържат сюжета в киновселената още повече, направо не можем да си намерим място от радост. Освен сериали, студиото продължава и с филмите.

Така беше обявено и че Капитан Марвел (Бри Ларсън) ще получи втори самостоятелен филм. Още е много рано, за да знаем каквито и да било подробности около сюжета, но пък за сметка на това се намират други интересни информации.

Една от тях е свързана с възнаграждението, което Бри Ларсън ще получи за "Капитан Марвел 2". За първият филм информациите сочат, че е взела 5 милиона долара, но заради големия успех, който пожъна, ще има сериозно увеличение.

И то такова, че има всички предпоставки Ларсън да се превърне в най-високоплатената актриса в супергеройски филм. Според източника Даниел Ритчман, за втория филм тя ще получи поне 15 милиона долара, пише ScreenGeek.

Бри Ларсън и успя ли да направи 100 коремни преси за пет минути

Актрисата, която направи 100 коремни преси за 3 минути

Капитан коремна преса

За справка казваме, че Скарлет Йохансон държи към момента първото място в тази класация, като за ролята си в "Черната вдовица" е получила именно 15 милиона долара.