Не знаем как и защо, но винаги сме привлечени от филми, които са базирани на истински истории. Може би, защото в тях има доза истина, а не всичко е фикция.

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Лятото си отива, а есента идва подобаващо

Netflix пък имат слабостта да продуцират подобни филми и сериали. Точно такъв е документалният филм American Murder: The Family Next Door, чийто трейлър беше пуснат вчера, 16 септември.

Той ще ни покаже хронологията на едно от най-смразяващите кръвта убийства в Америка - това на Шанън Уотс и двете ѝ дъщери. През 2018 г. 34-годишната жена е обявена за изчезнала, като дори съпругът ѝ Крис не знае къде е.

Първоначално се спрягат версиите, че Шанън просто е взела децата и е решила да напусне мъжа си, но в крайна сметка разследването приключва по съвсем различен начин.

Крис признава, че е убил както жена си, така и двете и малки дъщери и след това е скрил телата им в склад за масло, притежаван от тогавашния му работодател.

Malcolm & Marie, Зендая, Джон Дейвид Уошингтън, Netflix и закупуването на правата на филма

Филмът, заснет по време на пандемия, намери своя дом

Нямаме търпение да видим Зендая и Джон Дейвид Уошингтън в Malcolm & Marie

Чрез архивни кадри American Murder: The Family Next Door ще ни покаже как и защо Крис е убил семейството си. А присъдата ли? Доживотен затвор.

American Murder: The Family Next Door е в Netflix от 30 септември