Изобщо не се и опитваме да крием, че "Аквамен" е сред филмите, които очакваме с най-голямо нетърпение до края на годината. 

"Аквамен", Джеймс Уан и какво е коствало на режисьора, за да завърши филма

Колко време е отнела работата по "Аквамен"

Неволите за Джеймс Уан с "Аквамен"

Първият трейлър дойде през юли, през октомври пък Warner Bros. пуснаха нов и петминутен, който има за цел да покаже достойнствата на предстоящия филм. А вчера, 19 ноември, на бял свят се появи и третият, според студиото и финален, трейлър на "Аквамен". 

В него има малко повече предистория. Виждаме трансформацията на Артър Къри (Джейсън Момоа) от бебе през подрастващ младеж до зрял мъж. Разбираме кой и как го е научил да плува и да преодолява страха си. Загатва се и какво ще бъде оръжието, с което Къри ще победи своя полу-брат Орм (Патрик Уилсън). 

Удължен трейлър на "Аквамен" с Джейсън Момоа

Ще намери ли Атлантида своя достоен крал

Джейсън Момоа дава отговори на много въпроси

На нас ни се струва, че след тези три трейлъра (като единият беше удължен) можем да си сглобим поне половината филм, което не ни се нрави много. А и не само ние сме на това мнение. Джеймс Уан, режисьорът, обаче ни дава да разберем, че нищо не сме видели. 

Уан използва Twitter, за да отговори на деен фен, който си задава същия въпрос като нас: "Защо, по дяволите, ни показват толкова много?" Според режисьора, показаното в трейлърите дори не е близо до това, което "Аквамен" ни е подготвил.

"Аквамен" с Джейсън Момоа с нови постери

Колко секси е Амбър Хърд в "Аквамен"

Премиерата наближава, а постерите са предшественик

Премиерата на "Аквамен" е на 28 декември