Петъчната музикална селекция за тази седмица започва с Зейн Малик и новото му парче "Тоо Much" в колаборация с Тимбаленд, който е и музикален продуцент. Сингълът е от предстоящия втори студиен албум на Зейн, който ще излезе по късно тази година.

Продължаваме със следващото предложение, което отново идва от американската поп сцена. Един от най-успешните нови артисти от изминалата година Bazzi обединява сили с Камила Кабейо, малко след нейните два номер едно сингъла "Havana" и "Never Be The Same", за да създадат нова версия на неговия хит сингъл "Beautiful".

След като чухме песента на Камила Кабейо и Bazzi, сменяме жанра с малко хип-хоп от Травис Скот и песента "Sicko Mode". През последните няколко дни рап звездата обяви, че дългоочаквания му нов проект ще излезе съвсем скоро и днес албумът вече е факт.

Заглавието AstroWorld е вдъхновено от името на прочутия увеселителен парк "Six Flags AstroWorld" в Хюстън, Тексас, който отваря врати през 1968 г., а през 2005 г. е затворен окончателно. Паркът играе важна роля в юношеските години на Травис Скот.

Отново промяна в музикалния стил, този път с малко американски рок. Преди два месеца Interpol разкриха поробности за новия си албум и пуснаха първи сингъл от него, а сега вече е време второ парче, което всъщност се оказва 10-о. Предполагаме, че се объркахте, затова ще уточним, че се отнася за заглавието на песента, а именно "Number 10".

Традицията повелява да приключим музикалната селекция с българска музика, затова няма да я нарушаваме. Като за финал днес ще ви скандализираме малко с новото парче на Папи Ханс (Константин Трендафилов), който е в "супер палаво настроение". Ако все още не сте имали възможността да чуете новия хит "Superpalav", сега е моментът.