Като по традиция в петък е време за музикалната ни селекция на нови песни от седмицата. Започваме с много любов от Black Eyed Peas или с други думи парчето им "Big Love".

За да ви разсъним, ако сте позаспали в края на работния ден, се насочваме към нещо ново от света на по-тежката музика или по точно към една група, която е сред родоначалниците в стиловите направления на хард рока и хеви метъла. Nazareth представиха "State of Emergency". Песента ще бъде част от новия албум на бандата, озаглавен Tattooed On My Brain, с който отбелязват своята 50-а годишнина.

Продължаваме напред с доза от талантливата Сиара, която представи "Dose". Парчето следва последния ѝ сингъл "Level Up", който излезе с клип със сложна хореография и ремикс от Миси Елиът.

И след като се разкършихме със Сиара (поне ние), ще забавим малко темпото с нежния глас на Елизабет Уулридж Грант, известна със сценичното си име Лана Дел Рей и проникновените лирики на песента "Mariners Apartment Complex".

Следва нещо "ново" този път от родната музикална сцена, което тази седмица се превърна в тотален хит, макар лично на нас никак да не ни звучи ново.

Става дума за Криско и Тита, които изпяха старата "Не искам да бъда с теб" песен на нов попфолк (да не казваме чалга) глас. И не защото сме големи фенове на Мишо Шамара и Антибиотика, но старата версия определно си звучеше по-добре.

"Искам да бъда с теб" - новата песен на Криско и Тита

"Искам да бъда с теб" - новата песен на Криско и Тита

Спомени от старите ленти

И едно бонус парче тази седмица от Маря Кери - най-продавана изпълнителка за всички времена с 18 номер 1 хита в чарта Hot 100, която се завръща с нова песен. Тя е специален жест на певицата към нейните почитатели и дава насока за звученето на предстоящия албум, докато излезе официалният сингъл "With You", планиран за 5-ти октомври. И двете песни ще влязат в предстоящия 15-ти студиен албум на певицата.