Не сме сигурни дали има такова нещо като есенен хит, но Криско и Тита със сигурност искат новата им песен - "Искам да бъда с теб", да се превърне в такъв.

Такааа. Ако трябва да сме откровени, песента не може да мине за много нова. Просто защото тая вече сме я слушали още в началото на новото хилядолетие.

Тогава Мишо Шамара и Антибиотика направиха "Искам да бъда с теб". Тогава и той, и те бяха голямата работа. Тогава и той, и те понасяха упреци и критики, точно както днес ще ги отнесат и Криско и Тита. Но всички се радват на фенове - нищо ново под слънцето.

Това се получава и със сегашната песен - нищо ново под слънцето. Да, чудесно заснемане на клип; да, хубав подбор на актьори - и Башар Рахал, и Яна Маринова и Стоян Радев са тук. Да, разказваната визуално история си пасва като по калъп с изпятата история. Мушнали са тук-там я цигарки, я вафличка, я нещо за пиене. Мотори, коли, палати, "пипни ме тук и там, Криско", и готово.

Между другото, сцените между двамата са наистина горещи - особено когато Криско прокарва ръка през коремчето на Тита. Химията им се е получила и е "хваната" приятно. Дали обаче е достатъчно...

Не искаме никой да ни разбира погрешно. Знаем колко трудно се намират локации, които вече да не са изснимани, как се убеждават актьори да участват, как се намират луксозни возила и колко много мислене трябва, за да седне после зрителят удобно, да изгледа крайният резултат и да каже "Супер!" или "Оффф". В този смисъл, клипът е чудесен.

"Катран" - новата песен на Лъчо от СкандаУ

Лъчо от СкандаУ със самостоятелна песен

След Тото е ред и на Лъчо

Но когато човек чуе двете версии, ще забележи, че първоизточникът има свое лице, докато версията на Криско и Тита е точно като предишното от Криско и Тита. Разбира се, Мишо Шамара и Антибиотика си ги пееха все същите, но тогава се беше получило нещо различно, точно защото са заедно.

Текстът на "Искам да бъда с теб" е писан от Криско и от Мишо Шамара, който е отстъпил правата на песента си от 2001 г. Музиката е на Dexter.

Ако по времето, когато Антибиотика и Мишо Шамара изпяха "Искам да съм теб", бяхме пуснали версията ѝ на Криско и Мишо Шамара на хора, които харесват поп музика, сигурни сме, че по-голямата част от тях щяха да кажат, че това е поп-фолк.

Но сега не сме 2001 г. и тази песен ще бъде хит.