Един от най-известните български графити артисти - Nasimo или Станислав Трифонов, открива шестата си поредна изложба и представя юбилейна си книга "25 Years of Nasimo: Sketchbook" в столичната Галерия 2.0. Двата проекта проследяват в ретроспекция неговото професионално развитие - от скици и учебни етюди до разработени картини и монументални стенописи.

Снимка 422987

Източник: Facebook/nasimo.org

Nasimo започва да рисува графити през 1995 г., а в последствие експериментира не само със спрейовете и стенописите, но и с по-традиционни техники като маслени бои. Негови графити красят сгради в България, Канада, Германия, Великобритания, Австрия, Италия, Белгия, Косово, Турция, Китай и на други места по света.

Снимка 422988

Източник: Facebook/nasimo.org

Изложбата ,,Life is a Study"" ще бъде открита на 15 май от 19 ч. в Галерия 2.0., като по време на събитие за музиката ще се погрижи световноизвестния електронен диджей Ivan Shopov.

Книгата ,,25 Years of Nasimo: Sketchbook'' ще се продава по време на изложбата на цена от 40 лв., а срещата за автографи с Nasimo ще бъде в петък (17-и) между 17 и 19 часа.