Подчертавам: В по-долните редове изразявам единствено личното си мнение. Ако си предан патриот на Държавата Чалгария (да не се бърка с Родината България)... по-добре не чети тази статия!

 

01. Азис - професия: „Природно недоразумение"

Забременяващият мангал беше почти умрял публично. Съживи го една нова ефирна телевизия... надявам се НЕ за дълго. За нормалните хора е повече от ясно, че да врещиш като скопен шопар не е пеене. За НЕнормалните - вече е крайно време да го разберат. Според мен лично Азис е забавен, колкото е забавна една печка „Циганска любоффф" например, но в Държавата Чалгария се лансират публично над 90% педерасТи, мангали, мутри и жалки курви. Така че... всичко си е на мястото!

 

02. Петър Василев - професия: „Спортен коментатор"

Не знам защо, но това е човекът, заради когото стотици пъти съм бил на косъм да си метна телевизора през балкона. Има нещо зловещо дразнещо в блендата на гласа му, а за смразяващите глупости, които бълва в ефир, просто няма подходящо определение. Пешо е уникален с това, че винаги коментира друг мач, а не този, който се предава в момента!?!?!?!?!? Но в Чалгария е традиция спортните коментатори да са безумни и със задължителен говорен дефект!

 

03. Слави Трифонов - професия: „Шоумен номер 1 на Чалгария"

Този селяндур отдавна е тотално безинтересен и нямаше да намери място в личния ми чарт за отминалата календарна година, ако не беше пошлият му „цирк" с „окьоравяването" и после „проглеждането" (Оооооо, Чудо!), на който се вързаха стотици хиляди промити (без)мозъци в Държавата Чалгария. Славчо е далеч от бунтарската си форма и дори с любимото аутокю вече е трагичен и жалък!

 

04. Цонко Цонев - професия: „Кмет"

Този мега-рекламиран кмет на някакво село на километри от морето ми е турбо-анти. Не проумявам ЗАЩО никой никъде не написа досега, че е 1000 %-тов циганин??? Толкова ли е срамно това? Все пак става дума за циганин-Мъж на годината и циганин-металист (в което зверски се съмнявам)!

 

05. Тодор Батков - професия: „Адвокат"

„Чичо Борат" е чудовищно ТЪП! Особено когато се е наковал с алкохол. Цяла година не спря да ръси извънземни малоумия. Върхът беше онова „театърче" с оставките на ръководството на „Левски". Държавата Чалгария обожава такива Главни Герои, но за разлика от Тодор, сред останалите луди има и умни. А за „прическата" му... нямам думи!

 

06. Катерина Евро - професия: „Незнайна"

Тази бабичка, прераждаща се в тийнейджърка, ми е хипер-отрицателна от десетилетия, но през 2007-ма определено се развихри. Че НЕ е никаква актриса е ясно на всеки жив организъм, ама тази демонстрация на „секс-революционерка" вече дразни откровено. След като събра в „колекция" съучениците на сина си, сега се залепи като пиявица към „мангала от Костинброд", за да е максимално публична. Ужасна е! Има нещо супер травеститско в нея!

 

07. Юксел - професия: „Водещ на новини"

Катастрофален тип! Е толкова ли са слепи и лишени от чувство за естетика главнокомандващите в „американския тв-канал за отрицателно промиване на мозъци"? Този е „Кралят на лапсусите и грозотата". Не е нормално да му гледаш кривия нос и разноглед поглед всяка вечер, докато вечеряш! Скапват се мисловни клетки...

 

08. Бойко Борисов - професия: „Кмет-супермен"

Хитовият палячо е странна и елементарна птица. Взе се на сериозно преди доста време и към днешна дата мегаломанията му започва да става опасна. Лично за мен хибридът между Ал Капоне, Батман и Пиночет е адски прозрачен и дразнещ. Държавата Чалгария копнее да й стане президент. Нека! Така й се пада!

 

09. Росица Новева - професия: „Душевноболна"

Това момиче е за клетка! КАТЕГОРИЧНО! Не бива да се мандахерца от ефир в ефир. Не ме интересува каква е била на пра-пра-дядо си Кемпински, но вече става тягостно да се шуми толкова често около една малоумна алкохоличка. Кой болен череп само я определи за красива и ВИП? Ето това не мога да проумея...

 

10. Мавриков - професия: „Репортер"

Чутовен Некадърник! Този е толкова актьор, колкото Сашка Васева е Джулия Робъртс:((( Тотален бездарник, който типично по ганьовски върти очички победоносно към камерата и е толкова изкуствен, че ми се гади всеки път, като му мерна тъповато нахилената мутра. Гротескна история!

 

http://vagro.blog.bg/