Кой беше на Scooter снощи? Сигурно можехме да се преброим, но това не попречи Scooter да ни залеят с разрушаваща вълна от звук, която се разля по хора, стени и седалки. Да, първото гостуване на немците в България ще отеква в ушите на присъствалите дълго време.

Музика и светлини, глас и вибрации се сливаха и преплитаха, за да ни накарат да подскачаме с вдигнати ръце, абсолютно леки и изгубени в това отнесено състояние.

Тежките бас линии, преминаващи през цялото ти тяло, които на моменти ти пречат дори да дишаш, подтикваха всичко в теб да трепти и изцяло да си в ритъма на песента.

С началото на всяко парче публиката избухваше и не спираше да подскача, танцува или просто да се движи под мощния звук, който тресеше зала „Христо Ботев".

Кулминация на концерта липсваше, тъй като от самото начало до края хората не спряха да подскачат и да пеят, викат и крещят под зоркия надзор на енергичния вокалист "H.P. Fuckin` Baxxter", както той сам се представи на финала на шоуто.

Все пак някои си тръгнаха по-щастливи от други - с фланелките на вокала и кийбордиста, други пък леко тъжни заради липсата на песни като „Stripped", "Take me baby" и разбира се, "Ramp!".

stand.bg