Втората вечер на фестивала ParkLive, който се провежда на Колодрума в Борисовата градина, бе изнесено едно шоу, което бе великолепен завършек на тежката работна седмица.

Представлението започна с DJ Lord, който е най-известен с работата си с Public Enemy. Той заложи на стари изпитани хип-хоп и рок хитове смесени с доста скречове. Публиката се радваше, а песни като "Smell's teen spirit" и "Song 2" получиха очакваната реакция.

Истинското шоу обаче предложиха оркестър Kardinala и DJ Lord, който съчетаха балкански-джаз ритми и хип-хоп в едно завършено цяло. Кавърите на Горан Брегович се приеха повече от добре, а и придружаващите мелодията танци също не липсваха.

На сцената се появиха Ruth and Unlimited, които изпълнха приятна смесица от рок музика и джаз вокали, но не успяха да влязат в голям контакт с публиката.

Последва близо 40-минутна почивка, която презереди батериите на публиката за хедлайнера - Roots Manuva.

Британецът изнесе едно невероятно професионално и емоционално шоу. Стилът му бе суров и неподправен хип-хоп от Южен Лондон, а сценичното му поведение може да се опише като "енергично". Определено оправда очакванията на публиката, която не му остана длъжна със своите реакции.