Ако сте се питали къде се изгуби атрактивната актриса от Pearl Harbour и Underworld Кейт Бекинсейл, време е да научите. В момента тя се лекува в болница заради преумора около снимките на последния й филм.

Холивудската звезда отива на лекар заради схващане в левия крак и лявата ръка. Принципно проблемът не е сериозен, но 34-годишната британка живее в страх от това да не я сполети съдбата на нейния баща, който на 31 години почина от сърдечен удар.

"Това, че минах критичната възраст ми позволи да гледам по-оптимистично на бъдещето. По-лесно е когато няма какво да те притеснява от крайчеца на съзнанието ти", споделя звездата.

Бекинсейл често страдала от схващания - симптом, който често се асоциира с сърдечни проблеми. Лекарите, обаче, са категорични, че става въпрос за преумора и, че актрисата не си взема редовно предписаните хапчета.

Филмът, който проваля здравето на актрисата, се казва Notning but the Truth. Заедно с нея там участват и Мат Дилън и Дейвид Шуимър. Бекинсейл играе журналистка, която отива в затвор, за да изобличи агент на ЦРУ и отказва да разкрие източника си.

Актрисата и преди е имала здравословни проблеми. Още като тийнейджърка е страдала от анорексия - "Нямах никаква енергия и основната ми цел беше да се изправя на крака. Накрая разбрах, че трябва да избирам между това да бъда личност и кариерата на професионална анорексичка", споделя британката.

За щастие звездата е открила правилния отговор на сложната дилема. Днес тя е сред най - популярните актриси в Холивуд.