Counter Strike отборът на СК"iNNERFiRE" отново се представи изключително добре на турнира Athens Gaming League. Нашите успяха да преодолеят съпротивата на всички гръцки грандове и да спечелят турнира, а с това и лъвския пай от наградния фонд или в цифри 2 000 евро.

За разлика от предишните успешни участия на iNNERFiRE в Гърция, когато безапелационно побеждаваха дори и най-тежките съперници, този път българите тряваше да се поизпотят сериозно за да се доберат до финалният мач. Най-големи проблеми създадоха считаните за най-силни CS играчи в южната съседка Vatos Locos. iNNERFiRE успяха да ги победят, но много трудно с 16:13.

На големият финал съперник на нашите бяха Delinquent Habbits, които също играха впечатляващо и дадоха всичко от себе си срещу българите. Все пак iNNERFiRE успяха да се наложат с минималната разлика 16:14, но въпреки напрежението и нервите финалът се превърна в истинско гейм шоу.

С този пореден успех СК „iNNERFiRE" продължават да доказват, че са най-добрият Counter Strike отбор на Балканите и дават сериозна заявка за сериозно участие в Европа.