Juno Reactor в София. Нещо повече от концерт. Истински спектакъл. Шоуто на мултинационалната формация в зала "Универсиада" често приличаше повече на театрална постановка.

На моменти сцената сякаш бе приютила шамански събор, на който се изпълняват мистични ритуали.Голямата атракция бяха африканските перкусионисти от Amampondo, но не по-назад оставаха магнетичната вокалистка Таз Алекзандър и нейния колоритен колега Гето Прийст.

Мозъкът на Juno Reactor Бен Уоткинс постоянно се разкъсваше между пулта и електрическата китара, но като че ли с най-голям кеф дънеше рокаджийски рифове.

Нина Николина, която на два пъти се включи в шоуто, се представи отлично, не оставяйки съмнение за гласовите си възможности.

Напук на всички скептици, които се намръщиха още когато бе обявено, че тя ще участва в концерта.

Juno Reactor застъпиха много слабо последния си албум "Gods and monsters" за сметка на парчета от "Labyrinth" и "Shango".

Естествено публиката реагира най-бурно на големия хит "Pistolero", по време на който изпъкна и японският китарист Сугизо.

Техно, транс, денс, поп, рок, индъстриъл и етно - чухме на живо главозамайващата комбинация, която превърна групата в едно от най-интересните явления в съвременната музикална сцена.