"Мария!!!!! Много добра! Ей така се прави! Да си знаеш цената! Браво!" - написа във Facebook пиарката Ива Екимова.

Коментарите под поста й са двуполюсни, но и в двата случая са доказателство, че пишещите гледат случващото се във "ВИП Брадър".

За тези, които са пропуснали снощното издание на риалити предаването по NOVA, ще поясним, че като номинирани певиците Мария и Сашка Васева трябваше да "поразкършат ханш". Това беше предизвикателството на Големия брат към тях, излъчвано на живо.

Игривата задача беше обвързана с благотворителна кауза, която щеше да донесе 1000 лева на победителя.

За да не участва обаче, майката на Марая предложи да даде от себе си три хилядарки. Сашка Васева побърза да я последва в избора и също да дари тази сума.

Мария и чантата с парите, които получи в изповедалнята

Източник: NOVA

Мария и чантата с парите, които получи в изповедалнята

В изповедалнята Мария обясни, че жестът й е заради каузата и че за първи път огласява подобно свое действие. Иначе не демонстрира, когато помага, независимо дали става въпрос за деца, възрастни, хора в неравностойно положение или домашни любимци.

Мария подчерта, че с жеста иска да даде пример както на 9-годишната си дъщеря, така и младите хора пред екраните. Коментаторите в студиото на Ники Кънчев веднага изказаха мненията си. Кристина Патрашкова беше категорична, че певицата се откупва по този начин.

Любен Дилов-син

Любен Дилов-син

Любен Дилов-син също намекна за подкуп от страна на Мария към Големия брат. Евгени Минчев беше над нещата, както обикновено, дори "подари" времето си на Голямата сестра Миглена Ангелова. А тя прозря неудобство в бившата на Гущеров, която вероятно трябваше да покаже, че е по-добра в танците от Дупнишката Мадона.

Сашка Васева

Източник: Nova

Сашка Васева

Емануела пък твърдеше, познавайки колежката си, че просто иска да даде повече средства за благотворителната кауза. Истината е, че Мария осигури 6000 лева - три, които тя дари, и още три - Сашка Васева. Предложението на Биг Брадър беше общо 1000 лева.

Мария се оказа и с най-висок вот от зрителите, които пожелаха тя да остане в шоуто. Сашка също не излезе, както и близначките Алекс и Влади.

Големият брат разигра познатата схема от времето, когато участваха тризначките Вяра, Надежда и Любов - Влади уж напусна шоуто, но попадна в склада на Къщата и в продължение на седмица трябва да играе игра, ако иска да остане.

Снимка 313337

Източник: NOVA

Идеята на продуцентите е тя да се разменя със сестра си Алекс, като никой от съквартирантите не бива да разбира, че това се е случило. И така играта продължава...