Фолк дивите Мария и Сашка Васева ще премерят сили на първите номинации за изгонване от "ВИП Брадър". Към тях се присъединяват близначките Алекс и Влади, които бяха номинирани още с влизането си в Къщата, тъй като мисията им да останат незабелязани се провали. Коя от четирите дами първа ще излезе от шоуто ще стане ясно в понеделник. Зрителският вот ще реши нещата. 

Изненадата на лайв епизода бе внезапното решение на Мегз да напусне Къщата. Във видимо нестабилно състояние дизайнерката изтъкна като причина за нейното желание е, че фризьорът ѝ не е дошъл, за да премахне перуката, с която е влязла в Къщата.

Тя обясни, че изпитва болка от лепилото, с което е сложена перуката и заяви, че само професионалист може да я свали. След като Биг Брадър не се съобрази с желанието на Каканашева да излезе, за да отиде при професионален фризьор, дизайнерката реши, че ще остане в изповедалнята в знак на протест. 

Как ще се развие извънредната ситуация и ще промени ли дизайнерката своето решение, предстои да разберем в дейли епизода тази вечер от 21 ч.