След като получиха поредната си задача - 90-секундна музикална тема, която да стане емблема на Европейското по футбол, двата отбора от "Звездни стажанти" се впуснаха в шеметна надпревара с времето и възможностите си.

"Отборът" заложи на бърз и увлекателен ритъм, а изпълнители на песента бяха Петя Буюклиева и Сто Кила. В същото време "Ангелите на Шарлопов" се довериха изцяло на единствения музикант в редиците им - Рут Колева.

Певицата заложи на елегантно звучене и оригинално послание, въпреки че съотборничките й настояваха за по-бърза и енергична мелодия.

Клиентите от Нова Броудкастинг Груп останаха впечатлени и от двата отбора и признаха, че са надминали очакванията им за кратките срокове, които са имали.

Техните овации обаче спечели "Отборът", а мениджърът им Юлиян получи 10 000 лв. за своята кауза - подпомагане и развитие на детската волейболна скаут лига.

По време на елиминациите Александра обвини Албена в преминаване на добрия тон, заради постоянните й нападки срещу Марта Вачкова.

Това беше и причината Алекс да посочи Марта и Албена за хората, които трябва да останат с нея на елиминация.

Шарлопов призна, че е учуден от решението на актрисата да спаси Рут, защото според преценката му именно певицата била отговорна за цялостното изпълнение на задачата.

Босът попита Алекс защо е избрала да стане мениджър на задача, която е много извън нейното поле на изява.

Той обясни, че освен добрите взаимоотношения, в един отбор е много важна йерархията. Когато човек без знания е на чело на определен отбор, той няма как да му гласува уважение и доверие.

Именно това стана и причина Александра да стане поредният уволнен стажант, а Босът да прибегне до пренареждане в двата отбора, а в какво ще се изрази то, ще разберете следващата седмица в "Звездни стажанти".

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.