Стилната Гери Дончева сама обяви интересните теми, които предстои да нищи тази събота в "Карамел" по BIT. Една от големите новини е свързана с признанието, което Мишо Шамара прави в ефира на телевизията.

Макар и да е сред основоположниците на хип-хоп музиката у нас и създател на рап културата, той слага край на кариерата си. От първо лице Шамара ще обясни защо предприема тази стъпка.

Краси Куртев пък ще разкаже как се управлява музикалния успех на артиста, певицата Татяна ще отвори вратита на дома си и ще покаже и гардероба си.

Лазар ще сподели интересни факти за срещата си с Пенелопе Круз, а Ирена и Александър, които скоро станаха родители за първи път, ще обсъдят светските теми на седмицата в "Журито на кобрите".

И да подчертаем, че преди да провокира интереса към предаването, което води, Гери Дончева се похвали в социалната мрежа с хубава фотосесия, направена от Йордан Петков.

Снимка 307663

Източник: Йордан Петков

За косата на водещата се е погрижила Славка Бисова, гримът й е на майстора в стайлинга Кирил Чалъков, а одеждите са дело на Поля Кинова.