Вокалът на една от емблематичните български рок банди Б.Т.Р. - Атанас Пенев, е петата гост-звезда в новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш", което стартира на 3 ноември от 21:00ч. по NOVA.

"Ще ме лъжат много, но се надявам да разпознавам истината", пошегува се Наско, който ще трябва да отсее пеещите кандидати след поредица музикални истории, предизвикателства на сцената и подвеждащи вокални доказателства."До себе си имам страхотен Съвет от професионалисти, на които ще разчитам много в своя избор. Радвам се, че ще се забавляваме заедно на сцената", допълни рокаджията пред камерата на "Събуди се" , която надникна за първи път зад кулисите на най-новото шоу в българския ефир.

Една от най-трудните задачи за гост-звездите ще бъде разкриването на музикалните умения на участниците чрез необичаен липсинг. Кръг от предаването ще представи кандидатите за дуетни половинки с чужди гласове, предлагайки възможност на гост-звездата и Съвета да отгатнат дали вокалът е записан от участника на сцената или от професионалист.

Забавната, но и решаваща за бъдещето на дуета задача е една от многото уловки, които "Пееш или лъжеш" ще задава на звезди и участници, съпътствани с много забавни моменти на сцената.